PR-Kaluste ja Saneeraus

Linjasaneeraukset

Linjasaneerauskohteitamme ovat sekä asunto- että kiinteistöosakeyhtiöt. Selvitämme aina kohteeseen sopivimman menetelmän. Toiminnanohjausjärjestelmämme pitää huolen, että kokonaisuus pysyy hyvin hallussa ja annetut lupaukset pitävät.

Linjasaneerauksessa eli putkiremontissa tärkeintä on pysyä aikataulussa ja kustannusarvioissa sekä minimoida asukkaille koituva vaiva – etenkin, jos samalla uusitaan märkätilat. Siksi panostamme avoimeen kommunikaatioon asukkaiden, isännöitsijän ja taloyhtiön hallituksen kanssa.  Yrityksemme tiedotuksesta vastaa kunkin kohteen vastaava mestari tai projektipäällikkö.

Liiketilojen ja asuintalojen linjasaneeraukset ovat usein osa suurempaa saneerauskokonaisuutta

Taloyhtiötä ja asukkaita varten on käytössä kohdekohtainen sivusto, joka palvelee asukkaita saneerauksen aikana. Kohteen kuvat remontissa valittavissa olevista tarvikkeista, sekä materiaaleista, tiedotteet ja kyselylomakkeet löytyvät taloyhtiön remonttisivuilta. Sivuille pääsee kirjautumalla alla olevasta, tunnukset vaativasta kohdasta;

Taloyhtiötänne koskeviin tiedotteisiin ja valintalomakkeisiin pääsy edellyttää salasanaa. Nämä on toimitettu asukkaille. Jos et ole saanut tunnuksia, ota yhteyttä työmaalla olevaan vastaavaan mestariin tai isännöitsijään.

Taloyhtiökohtaiseen listaukseen pääset tästä.

 

As.Oy Kuninkaankatu 39

LVIS-Saneeraus As.Oy Kuninkaankatu 39 1.4-30.8.2015

Rahoitus

Maalämpö

Pyydä ilmainen mitoituskäynti