PR-Kaluste ja Saneeraus

Toimitilasaneeraukset

On tullut aika tehdä muutos- tai korjausremontti, jos nykyiset tilaratkaisut eivät enää palvele toivotusti, tai asiakasvirta on alkanut osoittaa hiipumisen merkkejä. On aika tehdä kasvojen kohotus.

Toteutamme toimi-, liike-, asuin- ja varastotilojen korjaus-, sekä muutostyöt asiakaslähtöisesti. Avustamme sopimusvaiheen budjetoinnissa, aikataulutuksessa ja hoidamme projektin sovitusti. Saatte toimitilat käyttöönne siivottuna, ja investointinne pääsee jälleen tuottavaan käyttöönne.

Luottokumppanit kanssamme

Alihankkijoiden luotettavuus ja osaaminen ovat onnistumisen avainsanoja. Siksi PR-Kaluste ja saneeraus kiinnittää erityistä huomiota alihankkijoiden valintaprosessiin ja edellyttää kumppaneiltaan taloudellista vakautta, useamman vuoden menestyksekästä toimintaa ja todennettavia referenssejä. Tästä joutuen teemme yhteistyötä vain paikkakunnan osaavimpien alihankkijoiden kanssa.

PR-Kaluste ja saneerauksella on hyväksi havaittu toimintamalli alihankkijoiden ohjauksessa ja valvonnassa, joka takaa töiden sujuvuuden ja laadun. Raamitamme projektin hyvin varhaisessa vaiheessa. Näin saamme lisää tärkeää suunnittelu- ja järjestelyaikaa projektia varten. Suunnittelun ammattitaitoon kuuluu myös alihankkijoiden kattava tuntemus ja hyödyntäminen parhaiden teknisten ratkaisujen löytämisessä.

HUOM! Lue myös; Linjasaneeraukset, Kosteus- ja homevauriopalvelut, sekä Peruskorjaukset.

Rahoitus

Maalämpö

Pyydä ilmainen mitoituskäynti